Header home

Isropa

10% KORTING OP BIJZONDERE VAKANTIES!

Isropa: al 45 jaar een betrouwbare reispartner
Al 45 jaar organiseert Isropa reizen naar prachtige landen en gebieden; ze zijn er 'thuis' en voelen zich er thuis. In de loop der jaren werden, stap voor stap, nieuwe landen aan de lijst van bestemmingen toegevoegd die alle gemeen hebben dat ze beschikken over een lange, veelal bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed zijn te bewonderen.

De meeste van hun bestemmingen zijn aan zee gelegen zodat de kennismaking met een bijzondere cultuur desgewenst gecombineerd kan worden met een ontspannen strandvakantie.

isropa-strand-botenOp alle bestemmingen hebben ze rondreizen samengesteld die voor zowel het eerste bezoek als voor ervaren reizigers verschillende bezienswaardigheden combineren tot een complete vakantie. Uiteraard zijn zij je graag behulpzaam bij het samenstellen van een rondreis op maat.

Naast zonvakanties en rondreizen kan je bij Isropa ook terecht voor fly-drives en stedentrips.
Tevens hebben zij een gespecialiseerde afdeling Groepsreizen & Incentives. Zij zijn uitstekend ingevoerd op de bestemmingen in hun aanbod en organiseren tevens reizen naar andere bestemmingen.

Bestemmingen: o.a. Israel, Portugal, Marokko, Cyprus, Jordanie, Malta, Oman.

Isropa…mooie vakanties……

Exclusieve korting
Speciaal voor PV-leden geldt de 10% ABNAMRO korting op het complete reisaanbod van Isropa.

 

 voor deze aanbieding.


pv-ster-10
isropa-logo

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:19 juli 2018
Geldig tot:31 december 2019Footer Icon