Header home

Fietsenstunt.nl

EXCLUSIEVE KORTINGEN OP A-MERKEN OPLOPEND TOT 25%!

Fietsenstunt.nl is een gerenommeerd familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Door deze jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat de wensen zijn van de consument en helpen je graag bij het kiezen de juiste fiets. Bovendien levert Fietsenstunt.nl de fiets volledig fietsklaar bij je thuis af. Ook eventuele bijbestelde accessoires worden gratis gemonteerd!

Door optimale samenwerking met de fabrikanten is Fietsenstunt.nl in staat je nieuwe fiets binnen 2 werkdagen af te leveren (indien voorradig). Naast het bieden van de scherpste prijzen streven zij tegelijkertijd naar kwaliteit en uitstekende service. Fietsenstunt.nl biedt namelijk “méér dan alleen de prijs!” Je vindt hier een uitgebreide collectie van de bekende Nederlandse topmerken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen.

fietsenstunt-vader-kindNaast de website beschikt Fietsenstunt.nl tevens over 3 fysieke vestigingen, waar je welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2500m2) en in de showrooms in Wervershoof en Wieringerwerf, staan de medewerkers 6 dagen per week voor je klaar. Hier vind je allerlei soorten merkfietsen voor jong en oud(er).

Profiteer van de exclusieve kortingen oplopend tot 25% bovenop de toch al scherpe prijzen van Fietsenstunt.nl. Wij wensen je alvast heel veel fietsplezier!

 voor deze aanbieding.


pv-ster-25
fietsenstunt-fietsend-stel

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:10 juli 2018
Geldig tot:31 december 2019Footer Icon