Header home

Nicki Minaj & Future

VOOR €38,50 NAAR TWEE VAN DE GROOTSTE HIP-HOP STERREN VAN DIT MOMENT!

Na het succes van hun gezamelijke hit 'You Da Baddest' gaan Nicki Minaj en Future samen op tour! Het duo staat op maandag 25 maart 2019 in de Ziggo Dome.

De tour van Nicki Minaj en Future staat in het teken van hun nieuwe albums 'Queen' en 'Hndrxx'. De rappers hebben de handen in één geslagen om de fans te voorzien van een spectaculaire show. Dankzij Nicki's grote hits als 'Super Bass', 'Bang Bang' en 'Swish Swish' en Future's monsterhit 'Mask Off' zal het ongetwijfeld een onvergetenlijke avond worden voor hiphop fans! Ben jij erbij?

nicki-minaj-future

Nicki Minaj
Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde artiest: Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Minaj weet in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum 'Pink Friday’, dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt en in 2012 wordt opgevolgd door 'Pink Friday: Roman Reloaded’. In augustus 2018 komt het langverwachte vierde album 'Queen’ uit, waar ook de recent uitgebrachte singles 'Barbie Thingz’ en 'Chun-Li’ op staan.

Future
De razend populaire rapper Future verkocht miljoenen singles en albums en de streamingcijfers van zijn nummers lopen inmiddels in de miljarden. In 2017 lanceerde hij twee albums, 'Future’ en 'Hndrxx’ en werd daarmee de eerste artiest ooit die twee verschillende albums op nummer 1 had in Billboard Top 200 in twee opvolgende weken.

De NICKIHNDRXX tour belooft een spectaculaire avond te worden in Ziggo Dome met twee van de grootste hip-hop sterren die de wereld op dit moment rijk is.

nicki-minaj-future-samenWaar en wanneer
Ziggo Dome te Amsterdam
maandag 25 maart 2019
aanvang 20.00 uur

Kaarten
Voor dit concert hebben wij een beperkt aantal zitplaatsen op de eerste ring (vak 106/107). 
De normale prijs bedraagt €48,50 inclusief servicekosten. Jij betaalt nu slechts €38,50 per persoon. Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

Bestellen

Datum25 mrt 2019 20:00
LocatieZiggo Dome
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar17 stuks
Leden tickets (max. 2) € 38,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 48,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon