Header home

LaDress

20% KORTING EXCLUSIEF VOOR PV-LEDEN!

About LaDress
LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Een jurk waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend. Recentelijk zijn er drie nieuwe lijnen toegevoegd aan de collectie: LaDress Couture, LaDress Balance en LaDress Girls. LaDress wordt exclusief verkocht via www.ladress.com, de LaDress Brand Boutiques en rondreizend pop up concept LaDress Boutique.

ladress-roze-broekpakThe founder
Simone van Trojen, moeder van Beau en Lise, had een droom die uitmondde in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Een zoektocht die haar er in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Tegenwoordig combineert Simone het moederschap, haar huwelijk, een eigen onderneming en een rijk sociaal leven.

Philosophy
Het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid is onze metafoor voor empowerment. Als je er goed uitziet en je daardoor goed voelt zul je het zelfvertrouwen vinden om je hart te volgen en dromen waar te maken.

Have courage and be kind
Inspiration
"Inspiratie kan overal vandaan komen. Heel dichtbij, van mijn moeder, dochter en vriendinnen. Maar ook tijdloze iconen als Brigitte Bardot en Kate Moss vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ik lees graag en reis veel. Het dolce vita gevoel maakt mij intens gelukkig. De zachte pasteltinten, verse bloemen, heerlijke geuren en mensen die het leven omarmen inspireren mij altijd weer." - Simone
Craftmanship
Met heel veel liefde proberen wij de mooist mogelijke items te maken. Onze fit staat bekend als nauwkeurig met een zeer flatterend effect. Dit dankzij onze traditionele patronen makers met couture training en ervaring. We selecteren stoffen bij de beste stoffen huizen, voornamelijk in Italië. We werken met Europese ateliers die vakmanschap net zo waardevol vinden als dat wij dat doen. Simone draagt en test ieder jurkje zelf voordat we haar introduceren om er zeker van te zijn dat ze perfect past en comfortabel aanvoelt.

ladress-wit-broekpakWe care
Wij geloven in een duurzame planeet en het creëren van duurzame toegevoegde waarde. We kunnen dit niet doen zonder de sociale en ecologische gevolgen van wat we doen, in overweging te nemen. Alleen bij het nemen van onze verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij en het milieu, blijven wij trouw aan de ware geest van LaDress.

Exclusieve ledenkorting
Bestel jouw favoriete kledingstuk(ken) online en krijg als PV-lid exclusief 20% korting op de normale prijs!
Kortingsactie is niet geldig in de LaDress Boutiques.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon