Header home

André Rieu

VOOR € 75 NAAR HET NIEUWJAARSCONCERT 2019!

De traditie wordt voortgezet! Geniet van dit bijzondere Nieuwjaarsconcert van André Rieu in de Ziggo Dome, op zaterdag 5 januari 2019! 

André Rieu is verheugd om de eerste data van 2019 te kunnen aankondigen. Op 5 januari luidt de Maastrichtse violist een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome. Het traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcert is het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee.

André Rieu: “Na een jaar over de hele wereld te hebben getourd is het altijd fijn om het nieuwe jaar weer dicht bij huis te starten. Onze vrienden, familie en veel van onze geweldige fans zijn dan altijd aanwezig. Ik kijk er erg naar uit!

De maestro trad de afgelopen weken op in Mexico en Israël voor meer dan 80.000 fans. Komende tijd gaat Rieu’s wereldtournee verder met concerten in Noord- en Oost-Europa.

andre-rieu-2019Waar en wanneer
Ziggo Dome te Amsterdam
zaterdag 5 januari 2019
aanvang 20.00 uur

Kaarten
Voor dit concert hebben wij een beperkt aantal zitplaatsen op de eerste ring (vak 109). 
De normale prijs bedraagt € 88,50 inclusief servicekosten. Jij betaalt nu slechts € 75,00 per persoon. Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

Bestellen

Datum5 jan 2019 20:00
LocatieZiggo Dome
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
BeschikbaarUITVERKOCHT
Leden tickets (max. 2) € 75,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 88,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon