Header home

Beth Hart VIP

VIP KAARTEN VOOR SLECHTS € 29,95!

Voor de Grammy genomineerde muzikante is 2016 een productief jaar. Haar nieuwe album Fire On The Floor kwam met lovende recensies uit en ontving al een European Blues Award voor beste album van het jaar. Met haar rauwe stemgeluid en oprechte nummers maakt de Amerikaanse al meer dan 20 jaar muziek met invloeden vanuit de soul, blues, rock en jazz. Haar muziek komt uit pure emotie en haar optredens zijn vol passie. Tijdens haar carrière werkte ze samen met grote artiesten als Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy. Volgens Blues Magazine is Beth Hart "de ultieme vrouwelijke rockstar".

beth-hart-poster

VIP arrangement
In samenwerking met de Ziggo Dome  kunnen wij jou in staat stellen om eenmalig als echte VIP aanwezig te zijn bij het concert van Sam Smith op zaterdag 12 mei 2018 om 20.00 uur.

Tegen een zeer gereduceerd tarief  per persoon kun je eenmalig te gast zijn als ‘Member for a Day’ in de Ziggo Dome.

Dit daglidmaatschap bestaat uit:
- entree via de speciale VIP ingang,
- gratis garderobe,
- toegang tot de VIP boulevard,
- genieten van de show vanaf een VIP zitplaats en
- toegang tot de afterparty.

Betaal nu slechts € 29,95 p.p.!
De normale prijs voor deze tickets bedraagt € 79,00 inclusief servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: de prijs per kaartje is slechts € 29,95 incl. BTW en servicekosten.
Je kunt maximaal 8 kaarten bestellen als je wilt, wees er snel bij, op=op!

Deze zitplaatsen bevinden zich aan de bovenzijde van de 1e ring en is alleen toegankelijk via de exclusieve entree.
Consumpties op de avond zelf bij de VIP barren, sushibar en foodcorner van La Place zijn niet inbegrepen en kunnen afgerekend worden met een Member Wallet (betaalpas) die ter plaatse aan te schaffen is.

De bestelde kaarten kunnen op de dag zelf afgehaald worden bij de Member Club balie in Club Ziggo (links op het voorplein). Op vertoon van de bevestiging kan dit tussen 18.30 uur en 21.00 uur.

ziggo-dome-restaurant

Zin in een complete avond uit?
Maak dan nu gebruik van een combi-ticket en bestel samen met het daglidmaatschap een luxe 3-gangendiner in Restaurant Member Lounge! Jij betaalt nu slechts € 69,95 voor deze combi-ticket.
Let op, genoemde prijs is exclusief dranken. Na afloop van het diner kunnen genuttigde dranken uitsluitend per pin of creditcard worden afgerekend in het restaurant. Cash afrekenen is helaas niet mogelijk.

In restaurant Member Lounge gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van de Ziggo Dome mag verwachten, hand in hand. Ze maken jouw ‘uitgaansavond’ compleet met een diner voorafgaand aan de show en verwelkomen je graag in onze exclusieve ingang met een gratis welkomstdrankje.

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van het volgende 3-gangendiner:

Daurade || Ceviche van daurade met zoete aardappel, avocado en gebakken mais
Kalfsstaartstuk || Met geroosterde asperges, specerijenjus en puree van meiknol
Black Coffee || Taartje van koffie en donkere chocolade met iced-coffee en mascarpone schuim

Indien er sprake is van dieetwensen en/of allergieën dan kun je dit doorgeven via reserveren@ziggodome.nl

Je toegangsbewijzen en de dinervoucher(s) voor Restaurant Member Lounge kan je op vertoon van je bestelbevestiging op de dag van de show vanaf 18:30 uur afhalen bij de Member Club balie in Club Ziggo (links op het voorplein). Ziggo Dome gastvrouwen en -heren begeleiden je vervolgens naar Restaurant Member Lounge waar zij je vanaf 18:30 uur van harte welkom heten.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon