Header home

Het Zandkasteel 3+

VOOR € 14,75 IN BEATRIX THEATER TE UTRECHT

zandkasteelAl acht jaar reist Het Zandkasteel met veel succes langs de theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie. Deze spiksplinternieuwe en tevens leerzame familievoorstelling, nodigt de kinderen uit om lekker mee te dansen en zingen. Spelen is leren! Natuurlijk zijn ook de konijntjes daar en komt de Neuzenkriebeldans voorbij! Na afloop mogen de kinderen samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto.

Koning Koos is jarig!
Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar! Sassa en Toto vragen zich juist af wat ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze zelf een heel mooi en origineel cadeau gaan maken! Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen! Het wordt één grote verrassing. En omdat hij jarig is heeft hij voor alle kinderen ook een klein cadeautje! Het wordt een groot feest voor iedereen.

Duur: 55 minuten (zonder pauze) + Meet & Greet

Waar en wanneer
Utrecht, Beatrix Theater
vrijdag 4 mei 2018
aanvang 11.00 uur

Kaarten
De normale entreeprijs voor eersterangs plaatsen bedraagt € 29,50 exclusief servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: met 50% korting voor eersterangs plaatsen! Jij betaalt dus € 14,75 per persoon.

Actievoorwaarden:

  • Aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid. OP=OP
  • De actie is geldig uitsluitend voor de shows op 4 mei 2018
  • Aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen of kortingen.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief boekings- en/of transactiekosten

 voor deze aanbieding.
Footer Icon