Header home

Cine City XL Theater Vlissingen

EXCLUSIEVE KORTING TOT 29% OP AANTAL VOORSTELLINGEN

CCXL Theater is het nieuwe cultuurpodium van Zeeland. Deze superzaal van CineCity in Vlissingen telt ruim 700 comfortabele zitplaatsen. CCXL Theater heeft daarmee niet alleen tweemaal de capaciteit van de huidige grote zaal van de megabioscoop, maar is tevens de grootste theaterzaal van midden-Zeeland met een hydraulisch podium. Naast 1 van de grootste filmdoeken van Nederland (24x10 meter) beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. CCXL Theater is multifunctioneel. Er kunnen zowel spectaculaire bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Naast films, concerten en  podiumkunst is de zaal met aangrenzende ruime foyer en eigen ingang ook ideaal voor grotere congressen en seminars. 

Exclusief voor PV-leden geldt een korting oplopend tot 29% op de volgende voorstellingen:

ccxl-tap-factoryTap Factory
Tapdans, percussie, acrobatiek en hiphop het komt deze avond allemaal voorbij in de theaterhit ‘Tap Factory’. Deze internationale productie laat zich het beste vergelijken als een mix van ‘Stomp’. ‘The Blue Man Group’ en ‘Tap Dogs’. Ongeëvenaarde ritmes, stoere dansers, stomende percussie en razendsnel voetenwerk vormen de belangrijkste ingrediënten van deze show. De stoere en acrobatische dansers vertonen in een visueel overdonderend, industrieel decor hun dynamische en bruisende kunsten. Hun voeten leiden een eigen leven, terwijl de slagwerkers hartstochtelijk zorgen voor een stampende begeleiding. Het resultaat is een dansspektakel van wereldklasse met een groot aantal dance battles en indrukwekkende acrobatiek-acts. Na uitverkochte tournees door Europa, Azië en Zuid-Amerika komt de internationale theaterproductie nu naar Nederland.


ccxl-war-of-the-worldsThe War of the Worlds, rockmusical
Het verhaal gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink, in de rol van de journalist, neemt u mee naar een tijd waarin hij als jonge man midden in de intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt u mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, te vergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens.

ccxl-backstagetourThe backstage comedy tour
De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes die hoekjes, die ruimtes in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen in uw theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?

Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theater; The backstage comedy tour.
Met onder andere Javier Guzman. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook exceptioneel leuk voor de artiest! Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen met verschillende samenstelling. Er worden 10 verschillende voorstellingen gepresenteerd. De groepsgrote wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

ccxl-level42Level 42
Na een volledig uitverkochte Europese tour in 2014 en 2016, keert de Britse hitmachine ook in 2018 terug naar Vlissingen, als onderdeel van hun ‘Eternity’ tour!
Level 42 is een Britse Jazz,-soul- en funkgroep rond de superbassist Mark King die wereldberoemd werd met zijn virtuoze ‘slap’ techniek. In de jaren tachtig scoorde Level 42 wereldhits met nummers als ‘Love Games’, ‘Lessons in Love’ en ‘Running in the family’. De band scoorde maar liefst zestien top 40-hits in Nederland.

Voorstelling

Datum

Reguliere prijs

ABN Prijs

Tap Factory

Donderdag 12/04/18

€ 37,50

€ 27,50

The War of the Worlds

Donderdag

24/05/18

€ 35,-

€ 25,- 

The Backstage comedy tour

Donderdag 31/05/18

€ 29,50

€ 22,50

Level 42

Donderdag 08/11/18

€ 32,50

€ 30,-

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon