Header home

Gin Festival 2018

VOOR € 12,50 IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM

Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. De afgelopen jaren is het G&T menu een vast onderdeel van elke bar geworden en ontdekken steeds meer mensen dat ze thuis ook perfect kunnen experimenteren met deze mix! Tegelijk komen er steeds meer nieuwe merken op de markt.

Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle nieuwe èn oude gins kennis te maken. Je ontmoet de makers ervan, hoort hun verhalen en proeft de lekkerste combinaties.

gin-festival-kraam18 en 19 mei Amsterdam
Alweer voor de derde keer strijkt het Gin Festival Amsterdam met honderden mooie merken neer in Undercurrent. Deze mooie locatie aan het IJ ligt op het NDSM-terrein en wordt weer een stukje groter in opzet dan het afgelopen jaar. Er zijn doorlopend masterclasses, seminars en proeverijen die je kostenloos kan bijwonen. Het proeven van de dranken is ook bij de prijs inbegrepen, alleen als je een mix wilt drinken reken je deze af. De Gin-boot zal weer vanaf het Centraal Station rechtstreeks naar Undercurrent varen en als je honger krijgt staan er de fantastische foodtrucks van The Beef Chief en Man, I Love Fish.

gin-festival-glazen23 juni Rotterdam
Hoe kan een wereldstad als Rotterdam nou zonder Gin Festival blijven. Inderdaad: niet!
Op zaterdag 23 juni zal de Cruise Terminal Rotterdam voor een dag worden omgebouwd tot Gin-Tempel. Honderden geweldige merken uit binnen- en buitenland komen hier samen om zich te presenteren. Er kan worden geproefd, dat is bij de entreeprijs inbegrepen, geluisterd naar sprekers uit verschillende landen en er kan worden genoten van het geweldige uitzicht onder het genot van een ijskoude Gin-Tonic!
Omdat de Rotterdamse buurgemeente Schiedam met al zijn jenever-producenten de onbetwiste bakermat is van de gin, zul je op dit festival waarschijnlijk ook jenever gaan vinden.

Kaarten
De normale toegangsprijs voor dit festival bedraagt € 20 per persoon. Als PV-lid kun je toegangsbewijzen kopen met 40% korting. Jij betaalt dan slechts € 12 per persoon inclusief servicekosten.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

ginfestival-rotterdam-groepje

Bestellen

Datum18 mei 2018
LocatieUndercurrent
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar34 stuks
Leden tickets (max. 2) € 12,00 per ticket
Introducé tickets (max. 18) € 15,50 per ticket
Datum19 mei 2018
LocatieUndercurrent
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar36 stuks
Leden tickets (max. 2) € 12,00 per ticket
Introducé tickets (max. 18) € 15,50 per ticket
Datum23 jun 2018
LocatieCruise Terminal
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar32 stuks
Leden tickets (max. 2) € 12,00 per ticket
Introducé tickets (max. 18) € 15,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon