Header home

Golden Earring Live on the Beach

VOOR € 31,50 NAAR STRANDCONCERT

Als een van de weinige Nederlandse bands heeft Golden Earring grootschalig internationaal succes gehad. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw een internationale sterrenstatus, met name in de Verenigde Staten. Golden Earring neemt dan ook een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in, met meer dan dertig gouden en platina albums mag het zich de grootste rockband van ons land noemen.

golden-earring-beach45 jaar RADAR LOVE
Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Golden Earring het nummer ´Radar Love´ uitbracht. Eind augustus 1973 kwam dit nummer binnen in de Nederlandse Top 40 en bereikte op 15 september 1973 de nummer één positie. Radar Love zorgde voor een internationale doorbraak voor de band. Het nummer zorgde voor nummer één noteringen in o.a. België, Duitsland en Engeland. In Amerika staat het nummer 20 weken in de Billboard Hot 100. Nog steeds is ´Radar Love´ een veel gedraaide song. Het werd onlangs zelfs nog de soundtrack van de actiefilm Babydriver.

Tijd dus om dit succes na 45 jaar te vieren, tijd voor een groots strandconcert!

En het is niet de eerste keer dat Golden Earring een concert op het Scheveningse strand geeft, al eerder in 1986 gaven ze hier een legendarisch concert. Ook in 2016 was het LIVE on the BEACH strandconcert een groot succes, waardoor de bandleden besloten ook dit jaar terug te keren naar deze meest geliefde plek voor een concert.

"Voor ons blijft het Scheveningse strand een te gekke plek om te spelen. De laatste keer in 2016 ´ging het dak eraf´ en het moet wel heel raar lopen als dat nu niet weer gaat gebeuren." aldus Cesar Zuiderwijk.

Nog 1 keer naar het strand dus, voor een wervelend en nu al legendarisch concert van Golden Earring met al hun grote hits zoals Twilight Zone, When The Lady Smiles en natuurlijk Radar Love!

Blok vanaf nu 6 september in je agenda, want hier moet je bij zijn!

golden-earring-beachWaar en wanneer
Scheveningen strand, ter hoogte van: Strandweg 1
donderdag 6 september 2018
Programma (tijden onder voorbehoud)
17:00 uur Deuren open
17:00 uur RADIO VERONICA | DOMIBO Strandborrel
17:45 uur Friends of the Family
19:15 uur Voorprogramma
20:30 uur GOLDEN EARRING
22:00 uur DJ
23:00 uur Einde

Kaarten
Het concert is zo goed als uitverkocht maar wij hebben nog kaarten kunnen bemachtigen. De normale prijs voor deze staanplaatsen bedraagt €41,50 inclusief servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: jij krijgt € 10 korting. Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie of vrienden betaal je de introducéprijs. 

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum6 sep 2018 17:00
LocatieStrand
PlaatsScheveningen
Omschrijving
Beschikbaar76 stuks
Leden tickets (max. 2) € 31,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 41,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon