Header home

Anouk Live on the Beach

VOOR € 31,50 NAAR STRANDCONCERT

Na het grote succes van vorig jaar heeft Anouk besloten wederom een groot strandconcert te geven! Zet vrijdag 7 september dik gedrukt in je agenda want deze wil je echt niet missen!

Anouk zit al jaren hoog op de troon van de Nederlandse popmuziek. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100.
Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’ en scoort hiermee direct een hit in Europa. Sindsdien stond Nederlands bekendste (rock)zangeres met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Het aantal hits van de Haagse dame is dan ook al lang meer op één hand te tellen: ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Michel’, ‘Girl’, ‘Lost’, ‘Modern World’, ‘Three Days in a Row’, ‘Woman’, ‘Birds’, ‘Hold Me’, ‘You & I’, ‘I Don’t Wanna Hurt’, ‘Dominique’, ‘Run Away Together’ en ga zo maar door.

In 2016 bracht ze niet één maar twee nieuwe albums uit: ‘Queen For A Day’ en ‘Fake It Till We Die’. De eerste een ‘liefdesbetuiging aan de pure popsong’, de tweede met meer een ‘underground feel’ zoals de zangers het zelf omschrijft.

Dit jaar geen Ziggodome shows van ANOUK, maar wel weer een groot strandconcert van deze beste zangeres van Nederland!
En dat kan natuurlijk maar op 1 plek zijn. De plaats waar haar roots liggen. De plaats waar ze is groot gebracht, is doorgebroken en waar ze alles kan geven voor een verpletterd concert. Anouk - LIVE on the BEACH 2018 op het strand van Scheveningen!

"Live on the Beach was vorig jaar heel bijzonder. Ik heb er ook nu weer ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden." aldus ANOUK.

anouk-2018-live-beachWaar en wanneer
Scheveningen strand, ter hoogte van: Strandweg 1
vrijdag 7 september 2018
Programma (tijden onder voorbehoud)
17:00 uur Deuren open
17:00 uur RADIO VERONICA | VRIJMIBO Strandborrel
18:25 uur Son Mieux
19:45 uur RONDÉ
21:15 uur ANOUK
22:45 uur DJ
23:15 uur Einde

 

Kaarten
Het concert is zo goed als uitverkocht maar wij hebben nog kaarten kunnen bemachtigen. De normale prijs voor deze staanplaatsen bedraagt €41,50 inclusief servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: jij krijgt € 10 korting. Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie of vrienden betaal je de introducéprijs. 

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum7 sep 2018
LocatieStrand
PlaatsScheveningen
Omschrijving
Beschikbaar56 stuks
Leden tickets (max. 2) € 31,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 41,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon