Header home

Interhome Last-minute

33% KORTING OP LAST-MINUTE WINTERVAKANTIES

Wil jij nog snel even naar de zon of zit je liever over een paar dagen midden in de vrije natuur? Bekijk dan het last minute aanbod van Interhome met kortingen tot wel 33%. Van sfeervolle chalets in de Alpen tot aan luxe vakantiehuizen met privé zwembad aan de Spaanse Costa’s. En van betaalbare appartementen aan het strand tot authentieke accommodaties in de mooiste regio’s van Europa.

Bij Interhome vind je het allemaal. En met de hoge last minute kortingen zorgen wij er voor dat je vakantie niet alleen goed verzorgd is, maar ook nog eens heel betaalbaar. Bekijk snel de aanbiedingen. 

interhome-sneeuwBoeken?
Ga naar de speciale aanbiedingenpagina van Interhome en vul tijdens je boeking bij de bedrijfsactiecode NL1001115 in of boek 24 uur p/d, 7 dagen p/w telefonisch op 070- 41 41 000 o.v.v. van bedrijfsactiecode 1001115.

Voor boekingen bij vertrek binnen 3 dagen, boek dan telefonisch (24/7 bereikbaar).

Je ziet het, bij Interhome zorgen wij er voor dat je vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar blijft.

Korting op alle vakantiehuizen
Op je boeking bij Interhome vakantiehuizen krijg je 10% korting op je totale huursom. Dat is bovenop de reeds geldende kortingen en aanbiedingen tot wel 33%.
• Meer dan 33.000 vakantiehuizen en appartementen in 31 landen.
• Lokale servicekantoren voor al je vragen.
• 50 jaar ervaring in verhuur, kwaliteit en service.
• 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen.
• Interhome is aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds

interhome-barcelona
Footer Icon