Header home

Keukenhof 2018

VOOR € 10 NAAR HET MOOISTE LENTEPARK TER WERELD!

Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld!
Keukenhof is de plek om te genieten van miljoenen tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen en is een dag vol beleving met indrukken die je niet snel zult vergeten. Keukehof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, een ongekend gevoel van vrijheid, uitstekende faciliteiten, 30 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Dit alles in een 32 hectare groot historisch lentepark.

keukenhof-2018-romantiekThema 2018: Romantiek in bloemen
Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt je in een romantische lentesfeer. 
Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.

Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.

Keukenhof heeft in 2018 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Het Keukenhofseizoen wordt afgesloten met Romantiek in Keukenhof, een festival met klassieke muziek in het park tussen de tulpen.

keukenhof-2018-corsoBloemencorso van de Bollenstreek
Zaterdag 21 april rijdt de 71ste editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek de 40 km lange route van Noordwijk naar Haarlem. Omstreeks 15:30 uur rijdt het Bloemencorso langs Keukenhof, over de tot Keukenhofboulevard omgedoopte weg aan de kant van het Hoofdparkeerterrein.
Je kunt Keukenhof tijdelijk verlaten om het Bloemencorso te bewonderen om daarna je bezoek aan Keukenhof voort te zetten.

Houd tijdens het bloemencorso rekening met extra drukte rondom Keukenhof en het afsluiten van de wegen. De wegen zijn van 14:00 – 17:00 uur gesloten. Wij adviseren je voor 12:00 uur in Keukenhof te zijn.

Keukenhof bruist, betovert en inspireert wekenlang! Mis het niet!

keukenhof-2018-tuinenWaar en wanneer
Geopend: van 22 maart t/m 13 mei 2018
Dagelijks van 8.00 - 19.30 uur (kassa's geopend tot 18.00 uur)
Keukenhof is ook geopend op alle zon- en feestdagen binnen deze periode.
Voor meer informatie: www.keukenhof.nl

Kaarten
Normale prijs: € 18,00 voor personen vanaf 12 jaar. Kinderkaarten verkopen wij niet maar zijn uiteraard wel verkrijgbaar aan de kassa van Keukenhof en kosten € 8,00 voor kinderen van 4-17 jaar. Kinderen van 0-3 jaar gratis toegang.

Uiteraard bieden wij onze leden deze kaarten goedkoper aan: met 45% korting! De ledenprijs is in dit geval geldig voor jou en je partner (of een introducé). Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.
De kaarten zijn E-tickets en worden wekelijks verstuurd. Bestel minimaal een week van tevoren je toegangsbewijzen om ze tijdig in huis te hebben.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum22 mrt 2018 8:00 t/m 13 mei 2018 19:30
LocatieKeukenhof
PlaatsLisse
Omschrijving
Beschikbaar2 stuks
Leden tickets (max. 2) € 10,00 per ticket
Introducé tickets (max. 18) € 15,00 per ticket
WachtlijstEr zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar.
Je kunt je opgeven voor de wachtlijst voor als er meer tickets beschikbaar komen.

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon