Header home

Fien & Teun (2+)

VOOR SLECHTS € 10 IN BEATRIX THEATER UTRECHT

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’.

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek.

Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij.
Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

fien-en-teun-toneelWaar en wanneer
Utrecht, Beatrix Theater
maandag 30 april 2018
Aanvang 11.00 uur

Kaarten
De normale entreeprijs voor deze eersterangs plaatsen bedraagt € 21,50 incl. servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: voor slechts € 10 voor leden, maar ook eventuele introducés hebben nog een leuke korting!

Het betreft E-tickets die naar je gemaild worden door onze leverancier. Bestellen betekent dat je hiermee akkoord gaat. Je gegevens worden door onze leverancier niet bewaard en dus niet aangewend voor commercieel gebruik.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum30 apr 2018 11:00
LocatieBeatrix Theater
PlaatsUtrecht
Omschrijving
Beschikbaar44 stuks
Leden tickets (max. 5) € 10,00 per ticket
Introducé tickets (max. 10) € 15,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon