Header home

Hans & Grietje de musical (4+)

VOOR SLECHTS € 10 IN CIRCUSTHEATER SCHEVENINGEN

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje ‘Hans & Grietje De Musical’. Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje.

Het verhaal
Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaars duo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

hans-en-grietje-snoephuisjeWaar en wanneer
Scheveningen, AFAS Circustheater
maandag 30 april 2018
aanvang: 14.00 uur

Kaarten
De normale entreeprijs voor deze eersterangs plaatsen bedraagt € 22,50 incl. servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: nu slechts € 10 voor leden en hun gezin (met een maximum van 5 stuks voor ledenprijs), maar ook eventuele introducés hebben nog een leuke korting!

Het betreft E-tickets die naar je gemaild worden door onze leverancier. Bestellen betekent dat je hiermee akkoord gaat. Je gegevens worden door onze leverancier niet bewaard en dus niet aangewend voor commercieel gebruik.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum30 apr 2018 14:00
LocatieAFAS Circustheater
PlaatsScheveningen
Omschrijving
Beschikbaar21 stuks
Leden tickets (max. 5) € 10,00 per ticket
Introducé tickets (max. 10) € 15,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon