Header home

Cats de musical

DINERARRANGEMENT BIJ DE WEST-END SHOW IN AHOY ROTTERDAM!

CATS KOMT TERUG! Een van de langstlopende musicals officieel bevestigd voor Nederland! Mojo is enorm trots dat de originele en succesvolle musical CATS van Andrew Lloyd Webber, een van de meest geliefde musicals aller tijden, gepland staat voor slechts zes shows in de arena van Rotterdam Ahoy. Vlak voor de kerstvakantie | tussen 14 en 18 december van dit jaar 2022 | worden daar zes shows gespeeld in een unieke theateropstelling.

"Na een succesvolle tour in 2019 zijn ze terug met slechts 6 shows en we zijn ervan overtuigd dat het publiek er vroeg bij moet zijn om deze tickets te kopen. Vooral omdat de showdata perfect zijn voor een pre-kerstevenement”; zegt Frederik van Alkemade - senior boeker van MOJO.

CATS is gebaseerd op T.S. Eliot's Old Possum's Book of Practical Cats en is een van de langstlopende shows in de geschiedenis van West End en Broadway. CATS vierde zijn 40e verjaardag op 14 mei 2021 en beleefde zijn wereldpremière in het New London Theatre (nu bekend als de Gillian Lynne) in 1981, waar het 21 recordjaren en bijna 9.000 uitvoeringen speelde, waarbij het zowel de Olivier als de Evening Standard won: prijzen voor beste musical.

cats-de-musical-podiumWaar en wanneer
Rotterdam, Ahoy Arena
zaterdag 17 december 2022
vanaf 18.00 uur

Programma
18.00 - 18.30 uur Ontvangst
18.30 - 19.45 uur Diner
19.45 uur Vertrek richting de show
20.00 uur Aanvang show

Dinerarrangement
Wij bieden je een compleet avondje uit bij deze West-End uitvoering van Cats de musical. Het arrangement bestaat uit een ontvangst met drankjes, 3-gangen menu inclusief drankjes in Bar Restaurant Seventy One (in Ahoy), een zitplaats op de eerste ring in vak Cd en een consumptiemunt voor de pauze.

  • Ontvangst met drankjes uit het Mainport drankenassortiment.Dit assortiment bestaat uit:
    mineraalwater | biologische sappen | assortiment frisdranken | Heineken, Radler en alcoholvrij bier | witte en rode wijn. Daarnaast serveren we tevens een kopje koffie en thee.
  • Diner bestaat uit een speciaal 3-gangenmenu van de menukaart. Op de gereserveerde tafels staat biologisch landbrood met aioli, knoflookboter, tomaten salsa en gezouten roomboter. Inhoud van de 3-gangen volgt nog.
    Tijdens het diner serveren we drankjes uit het Mainport drankenassortiment.
  • Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

Kosten
Dit complete arrangement bieden we aan voor €90 voor leden en €115 voor introducés.

Ter vergelijking: het eersterangs toegangsbewijs voor de show kost al €60,55 dus het dinerarrangement inclusief drankjes is dan een koopje!

Er zijn slechts 50 plaatsen. VOL = VOL!

Deze prijs is inclusief eersterangs zitplaats, dinerarrangement inclusief drankjes en consumptiemunt voor drankje in de pauze, maar exclusief reis- en parkeerkosten.

Er zijn minimaal 20 personen nodig om dit evenement door te laten. Bij minder deelnemers zullen wij het evenement moeten annuleren.

cats-de-musical-groepje-katten


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 31 oktober 2022

cats-de-musical-beeldmerk

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:17 december 2022
Aanmelden: t/m 31 oktober 2022
Aanvang:20:00
Start:18:00
 
Locatie:Ahoy Arena
Plaats:RotterdamFooter Icon