Header home

Librije's Atelier - Online Kookworkshop

JONNIE BOER VAN DE LIBRIJE KOMT GEWOON NAAR JE KEUKEN TOE EN HELPT JE LIVE MET HET ZELF BEREIDEN VAN EEN HEERLIJKE 3-GANGENDINER VOOR 2 PERSONEN.

librije-beeldmerkAlle restaurants en cafés nog steeds dicht? Librije's Atelier komt dan gewoon naar jouw huiskamer toe en helpt je live met het zelf bereiden van een heerlijke 3-gangen diner voor 2 personen. Via Zoom helpen Jonnie Boer en zijn chefs Nelson en Oliver jou interactief met het bereiden van je eigen diner, waarbij de ruim 30 ingrediënten van tevoren naar je worden opgestuurd. Natuurlijk zal Thérèse Boer je live uitleg geven over de meegeleverde wijnen, en de huisgemaakte cocktail.

Jonnie en zijn chefs leggen de bereidingswijze zorgvuldig en stap voor stap uit, live vanuit hun speciaal gebouwde gloednieuwe online studio in de wijnkelder van De Librije. Iedereen met een keuken, een oven, een koksmes en pannen kan meedoen. Wij garanderen je een prachtig en heerlijk resultaat en we passen ons aan op het tempo van de hele groep.
Via de chatfunctie in Zoom is er de mogelijkheid live vragen te stellen aan de chefs en Thérèse en soms word je uitgenodigd door Jonnie om de resultaten op te sturen om ze samen te bewonderen.

Zo kun je toch samen en met elkaar dineren met een vleugje van Librije's Atelier en blijf je toch lekker veilig thuis.

librije-jonnieMenu Librije's Atelier 3 gangen*

• Coquille, kokos, zwarte knoflook

• Ossenhaas, asperge, daslook

• Koolrabi, appel, citroengras

* Er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt op het menu, wij kunnen dus o.a. geen rekening houden met vegetarische/glutenvrije/overige alternatieven.

Waar en wanneer
Donderdag 27 mei start om 17.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur.
- de box wordt op woensdag 26 mei gekoeld bij je bezorgd tussen 08.00 en 17.00 uur.
Plaats: thuis in je eigen keuken
Streamingdienst: Zoom.

Kosten
De kosten van deze online kookworkshop bedragen €63,25 per persoon voor leden en €79 per persoon voor introducés inclusief 2 flessen wijn van Thérèse en een huisgemaakte cocktail per dinerbox.

Je bestelt dus 1 dinerbox voor 2 personen of nog een extra box als voor 4 personen wilt koken. Hiermee is rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM.

Wij zien je graag bij je thuis!

Ledenprijs €126,50

Introducéprijs €158,00

Genoemde prijzen zijn inclusief:
Dinerbox voor 2 personen met alle benodigde ingrediënten voor een heerlijk 3-gangen diner inclusief 2 flessen wijn van Thérèse en een huisgemaakte cocktail.

Meedoen is i.v.m. bezorging mogelijk in heel Nederland behalve op de Waddeneilanden. Verder is de dinerbox ook te bestellen als je in Vlaanderen woont.

Met je aanmelding ga je tevens akkoord met het verstrekken van je naam, e-mail adres en woonadres aan Librije's Atelier ten behoeve van de online proeverij en het toezenden van de pakketten. Na de workshop worden deze gegevens vernietigd.

librije-banner

Bestellen

Dinerbox voor 2 personen
Datum27 mei 2021 17:30 - 21:00
Aanvang17:30
OmschrijvingDinerbox voor 2 personen
Beschikbaar20 stuks
Leden tickets (max. 1) € 126,50 per ticket
Introducé tickets (max. 1) € 158,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

Inloggen

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:27 mei 2021
Aanmelden: t/m 16 mei 2021
Aanvang:17:30
Start:17:30
Eind:do 27 mei 2021 21:00Footer Icon