Header home

Online Eurovisie Pubquiz

“HÉT ONLINE EUROVISIE FESTIJN” INCL. BORRELBOX EN BN-ER MEGAN SCHOONBROOD ALS HOST!

Na ruim 40 jaar is het eindelijk zover! Nederland mag na de klinkende overwinning van Duncan Laurence in 2019 weer het Eurovisie Songfestival organiseren. Dit keer vanuit de wereldberoemde havenstad Rotterdam!
Als personeelsvereniging kunnen we dit Eurovisie Festijn natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan. We hebben samen met Around010 Events een uniek, online event geregeld speciaal voor onze leden en hun introducés.

eurovisie-festijn-hostessOp vrijdag 21 mei, de dag voor de finale in Ahoy, nemen we je mee in de Eurovisie vibe in Rotterdam. Vanuit het comfort van je eigen huis kun je alleen of samen met familie en/of vrienden genieten van een wervelende show. Niemand minder dan Megan Schoonbrood (bekend van Rupaul’s Dragrace Holland, seizoen 1) presenteert een anderhalf uur durend online festijn. Rotterdam is ook deze avond het middelpunt van Europa met de organisatie van het grootste, live muziekfestijn van de wereld.

Ook hebben wij nog de exclusieve primeur met een speciaal voor het festival gemaakte hit van een bekende, Nederlandse zangeres! Tijdens de show zullen we live overschakelen naar een razende reporter in de stad die ons de hotspots laat zien van het festival zodat jij het gevoel hebt midden in het feestgedruis te staan.

Eurovisie Pubquiz
Megan neemt je mee, op geheel eigen wijze, langs de muzikale hoogte- (en diepte) punten van het songfestival. Geeft je de ins- en outs van de deelnemers, maar test ook jouw kennis op andere gebieden. Er zijn dus meerdere onderwerpen het gaat dus niet alleen maar over het songfestival in deze energieke quiz.

eurovisie-festijn-rotterdamUiteraard wordt er een lekkere borrelbox met Rotterdamse drankjes en snacks samengesteld zodat je hier tijdens het event van kan genieten. Deze borrelbox wordt tijdig bij jou thuis bezorgd. Wil je nog vrienden en/of familie uitnodigen om mee te kijken en te spelen? Dan kan dat natuurlijk ook… Voor een gereduceerd tarief kun je extra borrelboxen bestellen en kunnen ook zij meedoen met de quiz en meedingen naar die spetterende prijs… Wat dat is houden we nog even geheim, maar het is zeker de moeite waard!

Dus… Schrijf je nu snel in… want op = op en hier wil je bij zijn!

Waar en wanneer
gezellig vanuit je eigen huis
vrijdag 21 mei 2021
van 20.00 tot 21.30 uur

eurovisie-festijn-enkele-borrelboxenInhoud van de borrelbox (bestemd voor 1 persoon)
- 2x bier van ROTT. Brouwers (of naar keuze wijn of alcoholvrij bier, geef dit duidelijk aan)
- Rotterdamsche Oude kaas
- Verse nootjes van de Kaashoeve
- Verzending naar het privé adres van het deelnemende PV lid.
- Introducés zijn natuurlijk welkom om met jou mee te spelen, maar bestel dan voor de inwendige mens wel een extra borrelbox.

Ledenprijs €24,50 (deelname aan de online pubquiz inclusief de borrelbox thuisbezorgd)

Introducéprijs €18,50 (extra borrelbox thuisbezorgd op adres van het deelnemende PV-lid)

Genoemde prijzen zijn inclusief
- Toegang tot de online Eurovisie Songfestival Pubquiz
- Borrelbox thuisbezorgd

Met je aanmelding ga je tevens akkoord met het verstrekken van je naam, e-mail adres en woonadres aan Around 010Events ten behoeve van de Online Eurovisie Pubquiz en het toezenden van de borrelboxen.

eurovisie-festijn-logo-contest eurovisie-festijn-presentatoren

eurovisie-festijn-rdam-make-it-happen

Bestellen

Datum21 mei 2021 20:00 - 21:30
Omschrijving
Beschikbaar54 stuks
Leden tickets (max. 1) € 24,50 per ticket
Introducé tickets (max. 5) € 18,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

Inloggen
eurovisie-festijn-logo-around010
eurovisie-festijn-logo

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:21 mei 2021
Aanmelden: t/m 07 mei 2021
Start:20:00
Eind:vr 21 mei 2021 21:30Footer Icon