Header home

James Bond Filmavond

VOOR €10 EXCLUSIEVE VERTONING VOOR DE PV!

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.
Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In No Time to Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit o.a. Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes. 

Klik hier voor de trailer van deze nieuwe film.

007 meets 747
Maak jouw bioscoopbezoek compleet door voorafgaand aan de film een exclusief bezoek te brengen aan de speciale Corendon Boeing 747!
In de achtertuin van het hotel is een echte Boeing 747 te vinden. Speciaal voor dit event wordt een uur voor de aanvang van de film de vliegtuigdeuren van de Boeing 747 opengezet. Neem een exclusief kijkje in de cockpit en in de slaapruimtes van de stewardessen. Hoe gaaf is dat?!

Programma
18.30 uur Bezoek Corendon Boeing 747
19.15 uur Ontvangst met drankje en popcorn in Corendon Cinema
19.30 uur Aanvang film (geen pauze)
21.30 uur Einde

Waar en wanneer
Vanwege het uitstellen van de release van de film zijn de filmavonden verplaatst! 
Amsterdam, Corendon Village Hotel
Schipholweg 275 te Badhoevedorp
zaterdag 28 november 2020 om 19.00 uur
woensdag 9 december 2020 om 19.00 uur

james-bond-2020Exclusieve filmavond
I.p.v. 2 april gaat deze film pas eind november landelijk in première en jij kunt hem al zien op zaterdag 28 november of woensdag 9 december. Wil jij samen met je partner en/of gezin op exclusieve wijze de laatste 007 film met Daniel Craig in de hoofd rol bijwonen? Kom dan naar de Corendon Cinema in het Corendon Village Hotel Amsterdam.
Bestel dan NU je tickets voor het speciale 007 meets 747 avond in de Corendon Cinema.

Kosten
De normale prijs voor alleen een filmkaartje is €17. Wij bieden je een exclusieve avond in een kleine bioscoopzaal inclusief een drankje met popcorn aan voor een eenheidsprijs: Ledenprijs €10 per persoon voor entreeticket + popcorn en een drankje tijdens de film en introducéprijs €13 per persoon.
Ledenprijs geldt voor jou, je partner en eigen (klein)kinderen met een maximum van 4 personen. Voor meer familie en vrienden betaal je de introducéprijs. 

Minimumleeftijd voor deze film is 16 jaar!

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij en reserveer je plekje. VOL=VOL.

Bij het Corendon Village Hotel te Amsterdam geldt: eerste 4 uur gratis parkeren.

All Inclusive Restaurant
Geniet voor de film in het All Inclusive Restaurant van een uitgebreid all inclusive dinerbuffet. Gedurende twee uur proef je onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten waaronder sushi, entrecote, pizza’s en nog véél meer. Frisdranken, bier, wijn, koffie en thee zijn in het all inclusive buffet inbegrepen.  

  • Vanaf €29,95 per persoon
  • Kinderen t/m 12 jaar betalen 50% van de prijs en kinderen tot 2 jaar eten gratis

Dit zit niet inbegrepen in de filmavond en moet je zelf apart bijboeken, rechtstreeks bij het hotel. Reserveer nu want vol=vol: http://www.village-amsterdam.nl/ 


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 16 februari 2020

james-bond-2020-poster

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:28 november 2020
Aanmelden: t/m 16 februari 2020Footer Icon