Header home

Dé ABN AMRO Pub Quiz

LAAT ZIEN WAT JIJ WEET BIJ ONZE GEZELLIGE PUB QUIZ!

Kom op donderdag 5 maart naar de Foppingadreef en doe mee met onze Pub Quiz! Kom alleen of als team. Test je kennis en probeer als team alle vragen goed te beantwoorden!

Om het geheugen op te frissen:
Een Pub Quiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen dat al lang niet meer alleen in pubs gespeeld wordt. Tijdens een Pub Quiz worden er in teamverband vragen beantwoord over uiteenlopende onderwerpen. Gezelligheid, plezier en hilariteit gegarandeerd, maar uiteraard willen we allemaal ook graag laten zien hoe het met onze algemene kennis gesteld is. De populariteit van TV programma's als 'Ik weet het beter' en 'Wie is de slimste?' bewijzen dat ook.
De Pub Quiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Er komen diverse onderwerpen voorbij, zoals algemene kennis, sport, muziek, foto's en televisie. Wij verrassen je met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen.
De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes. “waar of niet waar” of “ petje op, petje af”. Met een hoog IQ is een voorsprong in de Pub Quiz absoluut niet gegarandeerd.

pubquiz-groepjeJe kunt je inschrijven als team van maximaal 5 personen of als deelnemer. Laat in dat geval weten wat je specialiteit is, dan stellen we een mooi team samen.
Kom dus en doe mee!

Ledenprijs €10,- (incl. 2 drankjes)

Introducéprijs €12,50 (incl. 2 drankjes)

Wil je parkeren tijdens het evenement geef dan het kenteken van je auto door bij je aanmelding.


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 23 februari 2020Footer Icon