Header home

ABN AMRO Zaalvoetbaltoernooi 2020

VORM EEN TEAM MET JE COLLEGA'S EN DOE MEE! (PV LIDMAATSCHAP NIET VERPLICHT!)

Zaterdag 18 april 2020 zal het jaarlijkse ABN AMRO Zaalvoetbaltoernooi voor de 34e keer worden gehouden in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. De strijd gaat tussen afdelingen, kantoren en dochterondernemingen uit het hele land. ALLE TEAMLEDEN MOETEN WERKZAAM ZIJN BIJ ABN AMRO OF DOCHTER, hier wordt streng op gecontroleerd. 

ZaalvoetbalDe inschrijving is inmiddels opengesteld; zowel heren- als damesteams zijn van harte welkom. Een team bestaat minimaal uit 7 en maximaal uit 11 spelers/speelsters. Uit voorgaande toernooien is vast komen te staan, dat minimaal 7 spelers/speelsters echt een ‘must’ is. Teams lopen anders het gevaar dat ze vroegtijdig af moeten haken bij bijvoorbeeld blessures.

Alle wedstrijden staan onder leiding van officiële KNVB-scheidsrechters. De wedstrijden worden dan ook gespeeld conform de officiële KNVB-regels voor het zaalvoetbal. Vrijwillige EHBO-ers van ABN AMRO zijn voor eventuele blessurebehandelingen aanwezig.

Vorig jaar was een groot succes met een volledig bezet toernooi. Wees er dus snel bij want deelname gaat op volgorde van inschrijving en betaling!

Inschrijving
De inschrijving voor dit zaalvoetbaltoernooi is vanaf nu geopend t/m 1 maart 2020 of tot het maximale aantal van 40 teams dat kan deelnemen is bereikt. 

Deze inschrijving verloopt in de volgende stappen:

  1. Teams melden zich via hun contactpersoon aan voor het toernooi via de site www.toernooi.nl
  2. Belangrijk zijn de afdelings- of kantoornaam, teamnaam en het Emailadres en mobiele telefoonnummer van de contactpersoon.
  3. Het inschrijfgeld van €67,50 voor de teams dient te worden voldaan bij inschrijving (zie de reglementen op de site voor het rekeningnummer). Contante betaling op de toernooidag is niet mogelijk! De inschrijving is pas volledig als het inschrijfgeld is voldaan.
  4. Na inschrijving van het team ontvangt de contactpersoon een mail ter bevestiging van de inschrijving en het verzoek om een lijst door te geven van de teamleden met hun namen en zakelijke emailadres.

Voor eventuele vragen kun je een mail sturen aan zaalvoetbaltoernooi@pvabnamro.nl

Zaalvoetbal logo
Footer Icon