Header home

Etiquette Workshop

LEER ETIQUETTE IN EEN PRACHTIG KASTEEL MET EEN 4 GANGEN DINER

Heb je altijd al meer van Etiquette willen weten? Dan kan dit nu op vrijdag 28 juni in een prachtig kasteel inclusief 4-gangen diner en eventueel een overnachting.

Etiquette zijn (soms ongeschreven) (beleefheids)regels. Deze bestaan naast de voorgeschreven algemeen geldende regels. Etiquette zijn de niet afdwingbare regels die voornamelijk gelden op het gebied van beleefdheid en omgangsvormen. Etiquette draaien voornamelijk om het rekening houden met de gevoelens van anderen en met de gebruiken in een samenleving.

etiquette-butlerWorkshop
De workshop wordt gegeven door een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellige uitje.

Laurens Spanjersberg komt als Butler Laurens naar Kasteel Kerckebosch toe (hij werkte meer dan dertig jaar als butler voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en zelfs bij Het Koninklijk Huis) en hij zal de volgende onderwerpen behandelen: kennis maken, reageren op een uitnodiging, kledingvoorschriften, tafelmanieren, zakelijke etiquette en meer. Natuurlijk worden er praktijkoefeningen gehouden en zal hij leuke en interessante verhalen vertellen uit zijn loopbaan. 

Programma
16.00 – 17.30 uur Workshop Etiquette onder leiding van Butler Laurens.
17.30 – 18.30 uur Borrel met snack
18.30 – 20.30 uur 4-gangen Bistoria menu

Waar en wanneer
vrijdag 28 juni 2019
Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31
Zeist 

Kosten
We bieden dit programma aan voor slechts €57,00 voor leden en €71,50 voor introducés.

Bovenstaande prijzen zijn: 
Inclusief: workshop, snack, 4-gangen diner
Exclusief: alle drankjes en extra consumpties

Overnachting
Het is een optie om ook een overnachting incl. ontbijt bij te boeken in Kasteel Kerckebosch. De normale prijs van een overnachting met ontbijt is €145. Speciaal voor onze leden geldt een korting en jij betaalt slechts €62 per persoon op basis van een tweepersoons kamer.
Toeslag eenpersoonskamer bedraagt €25 per persoon. 

kasteel-kerckebosch-terras


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 28 april 2019

etiquette-workshop

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:28 juni 2019
Aanmelden: t/m 28 april 2019Footer Icon