Header bridgeclub

Bridgeclub

De Bridgeclub speelt na werktijd op elke donderdagavond vanaf 18:45 haar wedstrijden in het bedrijfsrestaurant aan de Gustav Mahlerlaan te Amsterdam. Het seizoen loopt van september tot mei en er worden ook vele gezellige sociale drives georganiseerd zoals St-Nicolaas-, Oliebollen-, Nieuwjaar-, Carnaval- en Slotdrive.

  • Alle PV-leden kunnen zich daarnaast ook nog per evenement als paar inschrijven voor de jaarlijkse Kerst- en Paasdrive.
  • Voor alle (ex)bank-medewerkers organiseren we tevens op de tweede zaterdag van november het jaarlijkse "Landelijke Bridge Toernooi". De inschrijving voor het Landelijk Toernooi 2019 staat open t/m 12 oktober 2019.
  • Iedereen die kan bridgen is vanzelfsprekend welkom in de maanden juni, juli, augustus op de open zomerdrives.

Voor info neem gerust contact op.

Van september tot mei spelen we een interne clubcompetitie ondersteund door alle moderne bridgemiddelen zoals scorekastjes, schudmachine en de elektronische uitslagen. Je kunt dit jaar nog slim starten door ook lid te worden van de Bridgeclub.

Waar wacht je nog op? Een jaar lidmaatschap kost nog geen euro per keer.

KLIK HIER om onze webpages op de website van de Nederlandse Bridge Bond te bekijken.

KLIK HIER om onze webpages op de website van PV ABN AMRO te bekijken.

Donderdag

is de clubavond. Inschrijven start om 18:45 uur en we spelen van 19:00 uur tot ongeveer 22:30 uur.
Na afloop kan er nog nagepraat worden over de spellen van die avond maar natuurlijk worden er ook andere onderwerpen besproken in een vertrouwde omgeving.
De uitslagen van de bridge-avonden en -toernooien worden gepubliceerd op 'onze' webpagina's van de Nederlandse Bridge Bond.

Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Bridgeclub

Contributie:€ 40.00
Website:www.nbbclubsites.nl/club/1026
 
Locatie: 
Bankrestaurant
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
 Footer Icon