Header bowlingclub

Bowlingclub

Ledenwerfactie 2018 - 2019

flyer-ledenwerving-met-animatie-bowlingbal-40-fonkel-opt

De Bowlingclub zoekt nieuwe leden

Wij zijn een kleine club binnen de PV en willen graag groter groeien.

Vind je bowlen wel leuk maar wil je dat niet elke week?
Dan kun je nu bij ons bowlen als recreatielid. Wij gaan 1 keer per maand extra banen reserveren waarop je dan kunt inschrijven. Je betaalt een basiscontributie van € 10,00 en per avond dat je wilt spelen betaal je ook € 10,00. Dus je hoeft zelfs niet elke maand te gaan bowlen.
Doordat je "meelift" met onze tarieven bij het bowlingcentrum ben je zo voordelig uit.
Ter kennismaking èn omdat wij halverwege het seizoen 2018 - 2019 hier mee starten, bedraagt de basiscontributie dit seizoen slechts € 5,00.

Wil je echter wel vaker bowlen en ook in teamverband met een competitie-element?
Kom dan spelen zo als wij al 40 jaar doen en word competitielid. Je bowlt dan gedurende het seizoen wekelijks mee in een team van maximaal 4 bowlers. We spelen 3 games per speelavond waarmee punten verdiend kunnen worden voor zowel het team als de bowlers. We spelen op handicapbasis zodat een minder goede bowler ook kan winnen van iemand die gemiddeld hoger gooit.

bowling-210

bowling-400

Algemene informatie

Ons competitie-seizoen begint in september en eindigt in april na 27 speelavonden. Wij spelen elke donderdagavond van 20.30 tot 22.30 uur bij:
Bowlingcentrum Borchland, Borchlandweg 6-10,
1114 BD  Amsterdam-Duivendrecht

Wil je lid worden van onze Bowlingclub, gebruik dan de gele button Lid worden op deze pagina. Onderaan het aanmeldvenster vermeld je bij het veld "Verdere specificatie" recreatielid of competitielid.
Heb je nog vragen of wil je om andere redenen contact zoeken met ons bestuur, klik dan op de gele Contact button op deze pagina.

bowling-600Recreatielidmaatschap

Wij zullen 1 keer per maand extra banen reserveren voor recreatieleden.
In 2019 zijn dit tot einde seizoen de volgende donderdagen:
  ♦  31 januari 2019
  ♦  28 februari 2019
  ♦  28 maart 2019
  ♦  25 april 2019

De contributie bedraagt € 10,00 per seizoen, te voldoen voor aanvang van het seizoen. Per avond dat je wilt spelen betaal je ook € 10,00. Dit is inclusief een parkeermunt per auto om het parkeerterrein bij het bowlingcentrum te kunnen uitrijden. Daarnaast profiteer je ook van de korting die wij als club krijgen voor de consumpties.
Je kunt al na 4 avonden voordeliger uit zijn dan een "gewone" bowlingavond.

Het recreatielidmaatschap staat open voor "actieve leden" (alle medewerkers met een Corporate ID / personeelsnummer, dus ook tijdelijke inhuurkrachten), "post-actieve leden" (pensioengerechtigden) en "buitenleden" (gezinsleden).

Voor elke donderdagavond dat je wilt komen spelen, meld je je aan via onze (deze) website (www.pvabnamro.nl/bowlingclub, Contact button) minstens één week van te voren zodat wij voldoende banen kunnen reserveren. Wij zullen ook elke keer vooraf een reminder sturen.

Indien wij voor een donderdagavond te weinig aanmeldingen ontvangen, kunnen wij besluiten deze avond te annuleren. Uiteraard krijg je hierover tijdig bericht.bowling-370

En omdat wij er in januari 2019 mee starten, bieden wij dit seizoen het lidmaatschap aan voor € 5,00. (Al na 2 avonden kun je voordeliger uit zijn dan een "gewone" bowlingavond.)
Wij hebben echter wel voldoende aanmeldingen (minimaal 10) nodig om in deze vorm te kunnen starten. Dus kijk om je heen en probeer ook collega’s, gezinsleden en anderen enthousiast te maken. Want voor bowlen geldt zeker : hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Of meer van deze tijd: more bowlers have more fun.

oorkondes-400Competitielidmaatschap

Als competitielid kom je te spelen in een team dat nog niet het maximum van 4 bowlers heeft. Zijn alle teams vol, dan vormen we een nieuw team indien er zich minimaal 3 bowlers voor aanmelden. Uiteraard mag je ook zelf een team vormen (van collega’s, gezinsleden of vrienden) en je als team aanmelden. Dat vinden wij zelfs leuk! (En de bank vindt teambuilding ook heel prettig ). Je kunt dan ook een eigen teamnaam verzinnen.

Is er niet direct plaats voor een competitielid, dan plaatsen wij je op een wachtlijst. Je kunt dan wel als recreatielid toch gaan bowlen, en als een competitielid zich voor een avond heeft afgemeld, kun je van ons een berichtje krijgen om die avond als invaller te komen spelen. Je doet dan niet mee aan de competitie maar je kunt zo wel wedstrijdervaring opdoen.

De contributie bedraagt voor "actieve leden" (alle medewerkers met een Corporate ID / personeelsnummer) en "post-actieve leden" (pensioengerechtigden) € 150,00 per jaar. Omgerekend is dat nog geen € 6,00 per avond.
"Buitenleden" (gezinsleden) betalen € 225,00 per jaar. Omgerekend is dat nog geen € 8,50 per avond. Voor deze leden krijgen wij helaas geen subsidie van de bank.
De contributie mag desgewenst voldaan worden in twee termijnen: de eerste termijn voor aanvang van het seizoen en de tweede termijn voor 1 januari.

aa-bowling-animatie-met-bowlingbal-40-xs2
Tot gauw,

Het bestuur van de Bowlingclub
bowling-330

 bowling-300

 

 

 

 

 

 

Wist u dat bowlen, of 'kegelspelen' een lange geschiedenis heeft en in deze tijd een van de meest populaire sporten ter wereld is? Jaarlijks spelen meer dan 100 miljoen mensen dit spelletje! Een Britse antropoloog, Sir Flinders Petrie, ontdekte in 1930 een aantal objecten in het graf van een kind in Egypte, die hem leken gebruikt te zijn voor het spelen van een oervorm van het bowling. Als het klopt wat hij dacht, stamt de sport uit het jaar 3200 voor Christus en is dus 5217 jaar oud!

De Bowlingclub van de PV ABN AMRO is opgericht in oktober 1978 en bestaat nu dus 40 jaar. Het is een club waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan ….. hoewel soms de scores toch iets achterblijven bij de gezellige sfeer.

 

aa-bowling-animatie-met-bowlingbal-40-fonkel-xs3

Bowlingclub

Contributie:€ 10.00
Website:bowlingclub.pvabnamro.nl
 
Locatie: 
Bowlingcentrum Borchland
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
 Footer Icon