Header bowlingclub

Bowlingclub

De Bowlingclub

bowling-210a

 We mogen weer!!

bowling-ball-and-pin-1bowling-ball-running-1

 

Eindelijk kunnen we weer spelen.

Een nieuw begin en

een nieuwe locatie:

ALMERE

 

home1

      *)  Zie onze competitiewebsite

De Bowlingclub (opgericht in 1978) speelt eenmaal per week op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in (intern) competitie-verband. Onze spelers en speelsters gooien voor de ontspanning en er is altijd wel iemand die aanwijzingen kan geven om tot een hogere score te komen.

De start van de competitie is begin september en eindigt in april na 27 speelavonden. Er worden per avond 3 games gespeeld in een team bestaande uit 3 personen. Wij spelen op handicapbasis zodat een minder goede speler (m/v) ook kan winnen van iemand die gemiddeld hoger gooit.

Alle medewerk(st)ers van ABN AMRO met een personeelsnummer kunnen lid worden. De contributie bedraagt € 150,00 per jaar. Gezinsleden betalen een andere prijs.

Mocht je lid willen worden van onze Bowlingclub, wil je een keer komen proef bowlen en/of wil je meer informatie, zoek dan contact met ons, gebruik hiervoor de Contact button op deze pagina. In verband met het reserveren van de bowlingbanen willen wij graag van te voren weten of er iemand langskomt.

aa-bowling-animatie-met-bowlingbal-40-xs2aa-bowling-animatie-met-bowlingbal-40-fonkel-xs1
Tot gauw,

Het bestuur van de Bowlingclub 

 

bowling-210

Bowlingclub

Contributie:€ 150.00
Website:bowlingclub.pvabnamro.nl
 
Locatie: 
Bowling Almere
Trekweg 31
1338 GA Almere
 Footer Icon